Όμιλος Συγγελίδη: Στο βάθρο των νικητών η Peugeot το 2018


 
Του Γιώργου Κ. Ανδρή
 

Η Peugeot το 2018 κατέκτησε την τρίτη θέση σε ταξινομήσεις νέων οχημάτων πανελλαδικά.
Το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Όμιλο Συγγελίδη, οι οποίος από την ανάληψη της Peugeot το 2014 και μέχρι σήμερα έχει εκτοξεύσει την μάρκα στην κορυφή.
Η ανοδική τροχιά της γαλλικής μάρκας εξακολουθεί να είναι χαρακτηριστική στην ελληνική αγορά και το 2018 με 9.085 ταξινομήσεις επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων και μερίδιο αγοράς 8,2%, αυξάνοντας τις πωλήσεις της κατά 1.497 μονάδες σε σχέση με το 2017.
Η αύξηση των πωλήσεων της Peugeot σημειώθηκε και στα δύο κανάλια πώλησης – λιανική και εταιρικές – και οφείλεται στην εξαιρετική πορεία του Peugeot 208 και στις αξιοσημείωτες επιδόσεις των SUV Peugeot 2008 και SUV Peugeot 3008. Επιπλέον, αυξητική πορεία σε σχέση με το 2017 ακολούθησαν και τα υπόλοιπα μοντέλα, όπως το 308, και το Traveller, το οποίο αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στην κατηγορία των premium VIP, ενώ καλή επίδοση είχε και το νέο SUV Peugeot 5008.
Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2018 και για την Peugeot Professionnel η οποία σημείωσε μερίδιο αγοράς 10,3% και 714 ταξινομήσεις, διατηρώντας τη θέση της στην πρώτη πεντάδα της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών.
Η αξιοπιστία, η ασφάλεια, οι επιδόσεις και η οδηγική απόλαυση, το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, οι νέοι κινητήρες E6.2 πετρελαίου και βενζίνης – με τους δεύτερους να βραβεύονται για τέταρτη συνεχή χρονιά, η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπή ρύπων, το χαμηλό κόστος χρήσης, ο πλήρης χαρακτήρας των μοντέλων της Peugeot καθώς και τα ευέλικτα προγράμματα απόκτησης που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία, είναι  ασφαλώς οι λόγοι που τοποθετούν την μάρκα στην πρώτη τριάδα της αγοράς.
 
Πηγή: https://www.movenews.gr/omilos-syggelidh-sto-bathro-ton-nikhton-h-peugeot-to-2018/

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ Carpress - Τι είπε ο Μητσοτάκης για ανασφάλιστα και χωρίς Τέλη Κυκλοφορίας αυτοκίνητα; ΣΕΕΑΕ Carpress - Γιατί η Κομισιόν έδειξε «κίτρινη» κάρτα στην Ελλάδα; ΣΕΕΑΕ Carpress - Έτσι θα πάρετε πινακίδες κυκλοφορίας με εύκολο αριθμό – Τι αλλάζει και πόσο κοστίζουν; ΣΕΕΑΕ Carpress - Τέλος το γύρισμα των χιλιομέτρων πριν το πρώτο ΚΤΕΟ! – Τι αλλάζει; ΣΕΕΑΕ Carpress - Τι έκανε η ΕΣΕΕ για να στηρίξει τους εμπόρους αυτοκινήτων; ΣΕΕΑΕ Car & motor - Αλλάζουν όλα σε ΚΤΕΟ, εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ, Ταξί και εταιρικά αυτοκίνητα -Τι προβλέπει το νομοσχέδιο ΣΕΕΑΕ Car & motor - Έρχεται το Κοινωνικό Leasing -Όλο το σχέδιο της κυβέρνησης ΣΕΕΑΕ Carpress - Τελικά ισχύει ή όχι η… «υποχρεωτική» απόσυρση των παλαιών αυτοκινήτων; ΣΕΕΑΕ Carpress - Τι άλλαξε στις δημοπρασίες αυτοκινήτων από τον ΟΔΔΥ; ΣΕΕΑΕ Newsauto - Ερχεται το πιστοποιητικό των αυτοκινήτων ΣΕΕΑΕ Car & motor - Αποκάλυψη -Ποιος έστειλε εξώδικα στα υπουργεία Οικονομικών και Μεταφορών; ΣΕΕΑΕ Carpress - Τι αναφέρει η Freenow by Lift για το νομοσχέδιο του ΥΜΕ;