Difernews - Με μουσικό «άρωμα» Θεοδωρίδου, ο ετήσιος χορός του Σ.Ε.Ε.Α.Ε


Από Σταυρούλα Δικαίου


Με τεράστια επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση, πραγματοποιήθηκε μετά από πολλά χρόνια, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, ο χορός του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδας, στο νυχτερινό κέντρο «Ακτή Πειραιώς», υπό τον ρυθμό της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Με έναν αέρα ανανέωσης, ενότητας και  συσπείρωσης να πνέει τον τελευταίο χρόνο στον ΣΕΕΑΕ, υπό την προεδρία του Κωνσταντίνου Κυράτσου, την πολύτιμη συμβολή του Γενικού Γραμματέα Μιχάλη Γεωργιάδη και σύσσωμου του Δ.Σ, εκατοντάδες μέλη, συνεργάτες και φίλοι, έδωσαν το βροντερό παρών τους, σε αυτή την μεγάλη γιορτή.

Χαμόγελα, κέφι, χορός και διασκέδαση,αλλά και νέοι στόχοι για το 2025, όπως να προωθηθεί από το Σωματείο, το νέο επιλεγμένο σήμα, που θα δοθεί με πολύ αυστηρά κριτήρια, σε συγκεκριμένα καταστήματα και επιλεγμένα μέλη, με σκοπό την ένωση και την προφύλαξη των εμπόρων, ήταν μερικά από τα κλου της γιορτινής βραδιάς.


Πηγή: difernews.gr

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ Αίτημα συνάντησης με τον Υφυπουργό Χάρη Θεοχάρη 06/07/2023 ΣΕΕΑΕ Υπόμνημα στον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Δήμα με θέμα "Προβλήματα του κλάδου εμπορίας – εισαγωγής αυτοκινήτου". 15/07/2024 ΣΕΕΑΕ Αίτημα συνάντησης με τον Υφυπουργό κ. Χρήστο Δήμα 05/11/2024 ΣΕΕΑΕ Αίτημα συνάντησης με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη 04/04/2025 ΣΕΕΑΕ Υπόμνημα προς τον Δ/ντη ΕΦΚ & ΦΠΑ κο Χρήστο Λάμπρου με θέμα: "Παροχή διευκρινίσεων επί της Α.1044, ΦΕΚ: B’ 1255/14-03-2025". 19/03/2025 ΣΕΕΑΕ Υπόμνημα του ΣΕΕΑΕ προς τον Διοικητή της ΑΑΔΕ, κ. Πιτσιλή με θέμα: Ψηφιακό Πελατολόγιο Οχημάτων 16/04/2025 ΣΕΕΑΕ Εσωτερικό έγγραφο ΑΑΔΕ - Παροχή διευκρινήσεων σχετικά με τη διαπίστωση της κατηγορίας αμαξώματος [«4x4 SUV – ATV» - οχήματα παντός εδάφους] επιβατικών οχημάτων για σκοπούς απομείωσης. Αρ. Πρωτ.:ΔΕΦΚΦ Δ 1067112 ΕΞ 2024 ΣΕΕΑΕ Carpress - Αποκλειστικό! Γιατί κάνουν έφοδο οι Αρχές σε Διευθύνσεις Μεταφορών; ΣΕΕΑΕ Carpress - Γιατί η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει η «χωματερή» παλαιών ΙΧ όλης της ΕΕ; ΣΕΕΑΕ Carpress - Τι ετοιμάζει η ΑΑΔΕ για τους ιδιοκτήτες που έχουν τα ΙΧ τους σε ακινησία; ΣΕΕΑΕ ΑΑΔΕ - Επιβολή προστίμου στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος Αρ. πρωτ. Α 1050 - 28/03/2025 ΣΕΕΑΕ Τοποθέτηση προέδρου του ΣΕΕΑΕ στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον Alpha.